Ønsker du å melde deg inn ?

Fra januar 2007 ble organisasjonen i hundenorge endret. Alle som er medlem i en klubb er samtidig medlem i Norsk Kennel Klub ( NKK ). NKK tar seg av administrasjonen av medlemskapet og utsending av medlemsgiro. Kostnadene for dette dekkes av en grunnkontingent.
Som medlem i FBHK får du fri tilgang til å trene på vår treningsbane, store rabatter på kurs og temakvelder  og rabatt hos Felleskjøpet Brekstad og Åfjord. I tillegg får rabatt hos Dr.Clauders på Brekstad og du får tilsendt NKK sitt medlemsblad, Hundesport.

Pris hovedmedlemskap       kr. 280,-                         Pris familimedlemskap   kr. 100,-

Grunnkontingent NKK          kr. 190,-                         Grunnkontingent NKK    kr. 190,-

Totalt                                    kr. 470,-                         Totalt                              kr. 290,-

Medlemskapet følger kalenderåret.

Send en e-post til post@fosenbhk.no med info om navn og adresse så legger vi deg inn i databasen til NKK. Medlemsgiro vil komme i posten fra NKK.

Du kan også melde deg inn via nkk.no.

Allerede medlem i NKK: logg inn på min side, velg “medlemskap”, klikk på “legg til ny klubb”, velg Fosen Brukshundklubb, betal kontingent.

Ny medlem i NKK: velg “Bli medlem”, følg instrukser for å opprette “min side”.  Følg deretter anvisning ovenfor.