x-default
German_Shepard_1261x600
Mountain_Rescue_Dog_1260x600
Rothweiler_1261x600
Shepard_1260x600

Om Fosen BHK

Fosen Brukshundklubb ble stiftet høsten 1986. Klubben er tilsluttet Norsk Kennel Klub og Norsk Brukshundsports Forbund. Vi holder til på Bjugn Travarena, hvor vi samles hver mandag kl. 19.00. Der har vi anlagt plen på et areal på 2200 kvm som er belyst. Vi har også satt opp eget klubbhus. Vi teller i dag ca. 120 medlemmer
Klubbens formål er å fremme et godt hundehold. Det gjør vi gjennom at vi kjører flere kurs i løpet av året. Vi kjører både valpekurs, grunnkurs og videregående kurs. I tillegg arrangerer klubben flere konkurranser gjennom året.
I Fosen BHK finner du ekvipasjer på alle nivå. Noen trener både lydighet og bruks. Noen har til og med ambisjoner om å få delta på Norgesmesterskap. Men størstedelen av medlemmene er her oppe for å sosialisere seg selv og hunden. Vi treffes og trener litt, drikker litt kaffe og flirer og koser oss. Treningen skal jo være sosial.

 

Nettside av DigiPoint.no © Opphavsrettslig Beskyttet.

Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av informasjonskapsler mer informasjon

Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til \"tillate cookies \" for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller du klikker \"Godta \" under så du samtykker til dette.

Lukke