x-default
German_Shepard_1261x600
Mountain_Rescue_Dog_1260x600
Rothweiler_1261x600
Shepard_1260x600

Rallylydighet

Rallylydighet

I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banen består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet og agility. Banen bygges forskjellig fra hver gang slik at man aldri vet hvilken skiltkombinasjon som brukes. Eieren får gå igjennom banen uten hund på forhånd før man tar med hunden.

Det konkurreres i fire offisielle klasser. Alle starter med 200 poeng og trekkes ved feil gjennomførelse. Opprykk til høyere klasse får man hvis man holder seg over en viss poengsum. Om man ikke er klar til å starte offisielt i klasse 1 finnes det en rekruttklasse.

Hovedfokuset med rallylydighet ligger i glede og samspill. Eier har lov til å rose og oppmuntre hunden underveis. Det blir derfor ikke så alvorlig som i vanlig lydighet. Sporten passer alle hunder uansett størrelse.

Nettside av DigiPoint.no © Opphavsrettslig Beskyttet.

Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av informasjonskapsler mer informasjon

Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til \"tillate cookies \" for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller du klikker \"Godta \" under så du samtykker til dette.

Lukke