x-default
German_Shepard_1261x600
Mountain_Rescue_Dog_1260x600
Rothweiler_1261x600
Shepard_1260x600

Kursinnhold

Kurs

Diverse kurs som kjøres i regi av Fosen Brukshundklubb

VALPEKURS

Beregnet for valper opp til 6 mnd gamle. Kurset går over 8 kvelder med to timer hver kveld. Kurset inneholder både teori og praksis. Temaer som berøres er hundens utviklingsfaser fra nyfødt til ca. 2 år, stell av pels og klør, foring, kontakt mellom hund og fører, hilsetrening, avslapping, viktigheten av lek, videre jobbes det med øvelsene innkalling, sitt og bli sittende, ligg og bli liggende, apportering, gå pent i bånd.

 

GRUNNKURS FRA FYLTE 6 MND

Beregnet for hunder fra 6 mnd og oppover. Kurset går over 21 timer fordelt på 8 kvelder. Kurset inneholder både teori og praksis. Temaer som berøres er hundens utviklingsfaser fra nyfødt til ca. 2 år, stell av pels og klør, foring, kontakt mellom hund og fører, hilsetrening, avslapping, viktigheten av lek, videre jobbes det med øvelsene innkalling, sitt og bli sittende, ligg og bli liggende, apportering, gå pent i bånd, lineføring, tannvisning.

 

APPELMERKE

Kurset er beregnet på hunder som har fylt 7 mnd og har gjennomført grunnkurs fra fylte 6 mnd. Kurset tar for seg øvelsene til appellmerke i bronse. Øvelsene er tannvisning, lineføring, dekk fra holdt, innkalling fra sitt, stå under marsj, enkelt dekk i ett minutt. Kurset avsluttes med en prøve hvor de som består får appellmerke i bronse. Kurset går over 8 kvelder hvor det meste er praksis ute.

 

GRUNNKURS I LYDIGHET

Kurset tar for seg øvelsene i lydighet klasse 1. Kurset er beregnet for dem som ønsker å jobbe å lære hunden lydighet og kanskje stille på offisiell konkurranse en gang. For å delta på kurset kreves det at du har god kontakt med hunden. Kurset går over 8 kvelder. Hundene bør være fylt 9 mnd.

Nettside av DigiPoint.no © Opphavsrettslig Beskyttet.

Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruk av informasjonskapsler mer informasjon

Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til \"tillate cookies \" for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller du klikker \"Godta \" under så du samtykker til dette.

Lukke